Ако сте млади,неискусни,тражите посао желите да напредујете прво што ће вам се отворити јесте могућност да се учланите у неку омладинску задругу, с тим учлањењем губите право да сами размишљате стављате ваш драгоцени живот и све што сте до сада стекли на гомилу неких папира.

Наравно зваће вас они на разговоре и остало,али тим правом вам намећу њихово мишљење које они желе,да вас шаљу где год само да би радили за пар хиљада које потрошите у року од 10/15мин,ајде да је само ствар у томе,већ без топлог оброка надохнада и осталих доходака та сва примања иду на рачун омладинских задруга.

Наравно послодавци озбиљних фирми ће вас исто послати у омладинске задруге зато што не желе да плаћају дупли порез за вас.
Омладинске задруге су створене да би помогли младима,а већина њих врши корупцију у друштву : исплата мањих зарада,одузимање новца,не наплачивање услуга…

Чак поједине омладинске задруге имају и своје личне законе што крши устав републике Србије,наравно ти закони су дозвољени у време претходне власти и важе још и дан данас пошто су заштичени по свим формама од стране прошле власти на неограничени временски период и држава им не може ништа.

Како се заштити

Не приступати ОЗ групама већ тражити послодавцу пробне дане,који не морају бити плаћени у тим данима ви ћете њему показати да ли му одговарате.Не потписивати никакве папире везане за ОЗ групе или сте дужни да испуњавате њихове сулуде захтеве у супротном нећете бити исплаћени.

(Фото : Телеграф)