Град Београд је дуго чекао на овај догађај. Људи се веома срећни, а узбуђење се осећа у ваздуху већ недељама – рекао је градоначелник Београда Зоран Радојичић у директном укључењу за најпопуларнији спортски талк схоw „Радио Марте“ из Напуља.

Градоначелник Београда Зоран Радојичић

Пред вечерашњу утакмицу између Црвене Звезде и Наполија на стадиону „Рајко Митић“ у Београду градоначелник је нагласио да је веома поносан.

  • Веома сам поносан као грађанин Београда што се Црвена звезда, после 26 година, враћа тамо где јој је место – у Лигу Шампиона. Уверен сам као градоначелник Београда, да ће све проћи у најбољем реду. Наша полиција, која је изузетно професионална, за ову утакмицу се припремала недељама. Наполи је изузетан тим, и годинама је прави конкурент Јувентусу у серији А. Сада са Карлом Анћелотијем, провереним професионалцем, чини се да су још јачи, али ја верујем у наш тим који ће се пуним срцем борити за победу и који се не боји ниједног противника. Сигуран сам да ће нас учинити још срећнијима. Ја нисам био у Наполију, иако је тај град познат по својој историји, биће ми задовољство да га посетим, а следећа утакмица Лиге шампиона је свакако одлична прилика за то. Долазак у Напуљ биће и добар повод за сусрет са вашим градоначелником с којим бих волео да разговарам о унапређењу сарадње наших градова – рекао је Радојичић у директном укључењу за поподневни спортски програм италијанског радија „Радио Марте“ из Напуља.