Заменик  градоначелника
Горан Весић је рекао да је улица Таковска у четвртак ушла у саобраћај, тако да је испунила обећање да ће се реконструкција овог пута завршити данас.

Он је подсетио да је урађена деоница од Улице 27. марта, те да је првобитна идеја била да се ради до Улице Јаше Продановића, али је на захтев грађана реконструкција продужена до Цвијићеве улице.

– Урађена је комплетна водоводна мрежа, обновљена канализациона мрежа, као и асфалт, тротоари и део бициклистичке стазе. Следеће године нас очекује наставак реконструкције Таковске улице, што ће сигурно бити урађено током следећег лета – рекао је заменик градоначелника и додао да ће наставак реконструкције подразумевати и наставак изградње бициклистичке стазе од Улице 27. марта ка Скупштини Србије.

Он је подсетио и на остале радове у граду, па је тако навео да је јутрос завршен Булевар ослобођења, где је саобраћај отворен још пре неколико дана, док ће Улица кнегиње Зорке бити завршена до краја недеље.

– У балканској улици „Водовод“ је заврсио свој део посла и тренутно је у изградњи за коцке. Цијела реконструкција ове улице требало би да буде завршена до 15. октобра, како је планирано. Тимови БВК-а су завршили свој рад на Тргу Страхињића, гдје су у току радови на електричним и телекомуникационим инсталацијама. Радови су у току иу Баје Пивљанина, као иу неколико приградских улица, међу којима су саобраћајнице у Болечу, део Авалског пута који је у јако лошем стању – рекао је Весић и захвалио свим грађанима на стрпљењу јер је током лета било радова на великом броју улица , али већина до јесени је готова.