Реконструкција улице Баје Пивљанина, која је почела 1. септембра, трајаће два месеца, а радови ће коштати 60 милиона динара, рекао је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић

Након обиласка радова у овој улици, Весић је казао да су радови почели на фреквентним улицама које су из неког разлога у лошијем стању међу којима је и улица Баје Пивљанина на Савском венцу.

Како каже, улица ће бити сређена у потпуности од Белог двора, где је завршена реконструкција Булевара мира, до краја, а истовремено се ради и Улица Др Милутина Ивковића код Партизановог стадиона.

Урадили смо доста улица протеклих година, Булевар војводе Путника, Булевар Живојина Мишића, део Булевара Александра Карађорђевића, Љутице Богдана..У другој половини следеће године ћемо радити Кнеза Милоша, радиће се Савска улица, горњи део Ресавске. Покушавано да урадимо што већи број улица, јер је један од највећих проблема Београда лоша путна мрежа – рекао је Весић.

Додаје, да је циљ да се заврше све улице првог приоритета, куда пролази градски превоз.Улицу по улицу, ја мислим да ћемо за десет година завршити већи део улица и да ћемо урадити све улице првог приоритета, као што смо обећали грађанима, а тако ће нормално функционисати и градски превоз – закључио је заменик градоначелника.